mykmu.net

Monday, 15 October 2012

KES BANGANG !!! PERASAN DIRINYA NAJIB RAZAK AKHIRNYA KHALID 'GEREJA' BUAT LAPORAN POLIS


NOTE: Salam untuk semua pembaca blog, MH memohon jutaan maaf kerana tidak mengemaskini blog. Biasa laaa kalut sikit 2 ke 3 minggu nii.. urusan pejabat harus diselasaikan dulu.

1. Minggu lepas 8 Oct 2012 Ahli Parlimen Shah Alam, si Khalid 'Gereja' Samad dah buat satu laporan Polis di IPD Gombak terhadap bekas Setiausaha UMNO Bahagian Klang, Ustaz Shohimi Shafie (ni bukan ADUN Sri Muda tauuu...) yang konon pernah memijak gambar si Khalid 'Gereja' didalam satu protes yang diketuai oleh Ustaz Shohimi Shafie dalam 2009. 

Inilah punca kenapa Khalid Samad membuat laporan Polis. Jelas terbukti gambar beliau tidak dipijak oleh Ustaz Shohimi Shafie yang sedang memegang mikrofon. 


2. Puncanya disebabkan pada bulan Ogos dan September lepas beberapa laporan Polis terhadap pemijak-pemijak dan pencangkung-pencangkung gambar YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato' Seri Najib Tun Razak. Perasan diri beliau Najib Razak, maka si Khalid Gereja Samad ni membuat laporan Polis.  Sehingga kini Ustaz Shohimi Shafie telah tampil membantu pihak PDRM. 

KOMEN MH : Apa yang meyebabkan Khalid Gereja Samad niihh nyaris dipijak gambarnya...

3. Apalah punya bangangnya si Khalid 'Gereja' Samad nii....  2009 nyaris dipijak gambar 2012 baru terasa sakitnya.  Selidik punya selidik baru tau kenapa gambar beliau hampir pijak oleh Ustaz Shohimi Shafie. Ini adalah disebabkan beliau membenarkan penggunaan nama Allah kepada penganut Kristian pada 28 Mac 2008. Disini , disini disini dan disini . Ooooooo ini rupanya puncanya....Masihkan ingat kepada Khalid Samad pada 28hb Mac 2008 telah membenarkan penngunaan nama Allah di gereja. Khalid Samad telah membuat dosa yang amat besar kepada umat Islam Malaysia. Ustaz Shohimi Shafie telah membuat yang terbaik untuk umat Islam Malaysia sebenarnya


4. Sedangkan gambar PM Dato' Seri Najib Razak telah banyak berjasa kepada umat Islam dan rakyat Malaysia. Apa jasa Khalid Gereja Samad kepada umat Islam dan rakyat Malaysia ? Jika nak dibandingkan dengan PM Dato' Seri Najib Razak, Khalid sebenarnya lebih banyak membuat kerosakan kepada umat Islam dan rakyat Malaysia sebenarnya. Tak perlulah MH sebutkan satu persatu apa dosa Khalid Gereja Samad disini. Pembaca MH semuanya dah matang dengan perangai Khalid nii...


TERBARU PM Dato' Seri Najib Razak pemimpin UMNO dan ISLAM diberi penghormatan untuk melihat perjanjian pembentukan wilayah autonomi Bangsamoro (Islam) di Filipina. Bukti negara luar mengiktiraf Malaysia dan pemimpin Malaysia disegani dirantau ini. Jangan tak tau pulak PM Dato' Seri Najib Razak adalah arkitek untuk perjanjian ini. Haaaa ko ado macam ni Khalid 'Gereja' Samad???


5. Lagi satu yang mendangkalkan tindakan si PAS Khalid Gereja Samad ni ialah bukankah dalam Himpunan BERSIH 1 dan 2  dulu puak pakatan haram beria-ria mengatakan PDRM adalah BANGSAT dan ANJING. Jadinya kenapakah akhirnya BANGSAT dan ANJING ini juga yang dicari untuk dibuat laporan???  Memohon dan meminta BANGSAT dan ANJING ini untuk membuat siasatan??? Awat tak buat laporan kat Unit aniAMAL PAS tuuhhhh.... 

1 comment:

  1. Slam perjuangan
    Thx bro kerana sudi pautkan PPM dan pemintaan bro telah ditunaikan.

    ReplyDelete